Velkommen til oss!

Starter du på Trondheim torg, sikter deg sørover langs E6, trenger du bare en time i bil før du kommer  til vakre Soknedal, ei bygd i rivende utvikling.

Her finner du Broen Rørservice AS.  

 Bedriften  er, med sin oppstart i 2012, kommunens yngste rørleggerforetak, men til sammen har vi godt over 70 års erfaring i faget. Service, kvalitet, kompetanseriktig pris - til avtalt tid, er det vi hver dag jobber for - og alle de fornøyde kundene gjør at vi hver dag gleder oss til å dra på jobb! Vi   er en trivelig gjeng, et godt team, og det tror vi at kundene våre merker!

Vi  er mobile, og tar på oss oppdrag langs E6, fylkesvei 30 og E39. Så bor du mellom Oppdal og Trondheim, Støren og Haltdalen, Soknedal og Budal, Klett og Orkanger? Da kan du bli en av våre fornøyde kunder.

Kompetansen vår strekker seg fra ordinære servicer i bolig, fjøs og næringsbygg, til nybygg, store anlegg, fjøs, varmeløsninger i bolig, fjøs og næringsbygg, renseløsninger på vann og avløp.

Så har du en plan, en drøm? Sammen skal vi gjøre vårt for å få realisert denne.
Har du en utfordring? Vi er ganske sikre på at vi skal finne løsningen.

Vi leverer også det meste av VVS-produkter, fra den minste rørdel til flotte møbler og utstyr til ditt drømmebad, til avanserte tekniske løsninger. Se deg rundt på siden vår, så ser du litt av alt det vi kan tilby.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Ring oss på 72909002 eller send en e-post til post@broenrorservice.no