Varmeløsninger

Vi nordmenn er opptatt av varme, det er helt sikkert. Mulighetene som finnes blir flere og flere. Er du i tillegg opptatt av å spare strøm og miljø, er vi helt sikre på at vi har noe som passer deg. Så om du bygger nytt, rehabiliterer - ikke glem oppvarming. Fyrer du med fossil olje i dag? I 2020 blir dette forbudt, og du må ta noen grep. 

Broen Rørservice leverer væske-vann varmepumper, luft-vann varmepumper, dobbelmantlete beredere, el-kjeler m.m.

Be om gratis befaring

Sammen finner vi løsningen som passer deg best. RIng oss eller send inn skjemaet under.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Skal du erstatte oljefyren med sentralvarme og radiatorer velger mange bergvarmepumpe eller luft-vann-varmepumpe . Varmepumpen henter grat is energi fra brønn, jord eller luft - og kan halvere dit t energiforbruk. Det er en større invistering, men for mange er det te det mest energismarte valget , og vil lønne seg over t id.

Andre løsninger

En dobbelmantlet bereder er en mindre invistering enn varmepumpe om du vil erstat te oljefyr med st røm. Dette er er en varmtvannstank som gir både varme og varmtvann i samme enhet. I andre tilfeller kan det være mer energismart å velge en akkumulatortank. Dette er gjerne en større varmtvannstank, et varmelager, og passer godt når du har ujevn varmeproduksjon og vil ta vare på mest mulig av energien.

Eier du en helårsbolig eller en fritidsbolig i Norge og du selv har stått for investeringen i varmepumpen, kan du få penger tilbake. Installasjonen må være utført av et registrert firma, og dokumentasjon av kostnader skal være i samsvar med norske lover og forskrifter. Du kan også få støtte til en væske-til-vann-varmepumpe når du bygger nytt.